İstanbul En Çok Tercih Edilen Oteller

İstanbul başka bir örneği olmayan Muhteşem boğazıyla adeta bir inci…  Her göreni büyüleyen eşsiz İstanbul Boğazı her yıl dört mevsim milyonlarca turistin uğrak noktası oluyor. Şehrin iki yakasındaki yalıları, tarihi kalıntıları, parkları, otelleri, hisarları, ormanları arasından süzülür gider. Boğaz manzaralı oteller, odasının camından veya balkonundan harika bir görüntüyle uyanmak isteyenler için muhteşem bir seçenektir. Bizler de bu nedenle İstanbul’da bulunan ve en iyi manzaralı hepsi birbirinden keyifli otelleri sizler için bir araya getirdik.

Çırağan Palace Kempinski

Boğaz manzaralı oteller Avrupa yakası kategorisinde yer alan Çırağan Palace Kempinski Otel, İstanbul Boğazı’nın hemen yanında bulunuyor. Osmanlı mimarisinin en ihtişamlı örneklerinden birinin büyük cazibesiyle misafirlerine hem tarihi hem de eşsiz İstanbul Boğazı manzarasını aynı anda sunan otel, 5 yıldız ile hizmet veriyor. Gemi sesleri ile uyanabileceğiniz Çırağan Palace Kempinski, İstanbul’un en güzel manzarasına sahip olan, kusursuz güzellikteki otellerden biridir.

Otelin mutfağı da hayli iddialı, tüm dünya mutfaklarına hakim kadrosuyla gerçek bir lezzet şöleni yaşatan işletme, sunumları ile de ön plana çıkmayı başarıyor. Gerek büyük davetlere gerek ise uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapan tesise, iskele ve helikopter pisti imkanları sayesinde hem deniz hem kara hem de hava yolu ile ulaşım mümkün.

Ajia Hotel, Beykoz

Ajia Hotel, İstanbul Anadolu yakası Beykoz ilçesinde, tarihi 1870’lere dayanan tarihi bir yalıda hizmet veriyor. Ahmet Rasim Paşa yalısı diye de anılan bu tesis, şehrin nostaljik semtlerinden Kanlıca Çubuklu mevkiinde bulunuyor.

Ajia Hotel, muhteşem İstanbul Boğazı manzarasını tarihi Osmanlı mimarisi ile birleştirerek, verdiği hizmet kalitesi ile misafirlerine unutulmayacak bir anı haline getirmek için tüm imkanları kullanıyor. Otel misafirlerini toplam 16 oda ile ağırlıyor. Otelin tüm odaları deniz manzaralı olup, ücretsiz internet, televizyon, minibar, telefon bulunuyor.

Otelin hemen karşı yakada bulunan İstinye’ye tekne ile ulaşım hizmeti sayesinde, Dünya’nın 2 kıtasını ziyareti aynı tatile sığdırabilirsiniz.

Hotel Les Ottomans

Dünyanın pek çok ülkesinden gelen sayısız misafiri ağırlayan işletmenin dekorasyonu Osmanlı saraylarını hatırlatan detaylara sahip olan Les Ottomans Hotel, şehrin en güzel boğaz manzarasına sahiptir. İstanbul Boğazı’nın Beşiktaş ilçesi Kuruçeşme mevkiinde bulunan bu butik otel, misafirleri tarafından son derece büyük memnuniyet ile anılan bir işletmedir. Konuklarına yüksek konforla birleştirdiği boğaz manzarası eşliğinde sahip olduğu 5 yıldız kalitesinde hizmet sunuyor. SPA işletmesi ile de hakkında çok olumlu yorumlar yapılan tesis, bu amaçla gelen konuklar tarafından da sıklıkla tercih edilmekte.

The Central Palace Bosphorus

Nefes kesici boğaz manzaralı The Central Palace yılların deneyimini ve kalitesini eşsiz boğaz manzarası eşliğinde misafirlerine sunarak en üst düzeye taşıyan, estetik ve konforu zarafetle bütünleştirmektedir. Yalı Otel konseptiyle gerek genel mimarisi gerek iç dekorasyonu ile fark yaratan, İstanbul’da bir eşi ve benzeri olmayan The Central Palace Bosphorus sizleri bu kaçırılmayacak deneyime davet ediyor. Geniş ferah banyoları jakuzi veya modern duş sisteminin keyfini çıkarın.

Fuat Paşa Mansion

Boğaz manzaralı otel veya restorant arayanların yeri tam olarak Fuat Paşa Yalısı’dır. Anadolu yakasında bulunan tarihin ve modern dünyanın rahatlık ve lüks içerisinde buluştuğu, kendinizi özel hissedeceğiniz bir deneyim sunmaktadır. İstanbul boğazının kuzeyinde yer alan Hotel 18. yüzyıl Osmanlı mimarisinin en değerli örneklerinden biri olup aynı zamanda kültürel miras değeri taşımaktadır. Osmanlı mimari yapısının en iyi şekilde korunarak günümüz teknolojisi ile harmanlandığı, İstanbul’un eşsiz boğaz manzaralı otelidir.