İstanbul’un En Çok Tercih Edilen Beach Club ve Plajları

Türkiye, berrak suları ve tertemiz kıyılarıyla ziyaretçilerini büyüleyen çok sayıda plaja sahip. Hafiften havaların ısınması ile İstanbullular çok uzağa gitmeden serinlemek adına en güzel beach club ve plaj arayışlarına başladı bile. Ege ya da Güney kıyılarına gidemiyorsanız İstanbul’da da çok güzel plajlar mevcut. Bizim de tatilini İstanbul’da geçirmeye karar verip henüz bir plan yapmamış olanlara güzel bir haberimiz var. Hem doğayla baş başa kalabileceğiniz hem su sporları yapabileceğiniz, İstanbul’un En Çok Tercih Edilen Beach Club ve Plajlarını sizler için hazırladık. Vakit kaybetmeden bir göz atın.

Burç Plajı

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği’ne ait olan bu mekan dışarıdan gelen misafirlere de hizmet vermektedir. Kafeye, bara ve restorana sahip, DJ performanslarının gerçekleştirildiği Burç Plajı’nda çeşitli aktiviteler eşliğinde bir gün geçirebilirsiniz. Plajda uçurtma uçurmaktan, rüzgar sörfü ve plaj voleyboluna kadar istediğiniz aktiviteye katılabilirsiniz. 

Solar Beach

Kilyos’ta bulunan bu plaj Bodrum plajlarını aratmaz. 2002’den bu yana İstanbullu tatilcilere hizmet veren Solar Beach, büyük alanıyla Türkiye’nin en büyük özel plaj ve açık hava performans merkezi olma özelliğini bünyesinde bulundurmaktadır. Solar Beach; 1 kilometreyi aşan mükemmel ve eşsiz kumsalı, 2000 kişilik deck ve plajı, restoranları, barları, çeşitli aktiviteleri, su sporları, extreme sport merkezi ve birbirinden özel partileri ile İstanbullulara konforlu bir yaz tatili yaşatmayı vadediyor.

Ada Beach

Ada Beach, İstanbul Prens Adalarından olan Heybeliada’da Türkiye’nin en doğal güzellikli koylarından birinde Çam Limanı Koyu’nda hizmet vermektedir. Konum itibariyle doğayla iç içeyken denize girme imkanı sunan, kuş sesleri eşliğinde güneşlenebileceğiniz, berrak Marmara Denizi kıyısında, çam ağaçlarının altında yeşil ve tonlarının karışımıyla oluşmuş renk cümbüşü içerisinde güzel bir gün geçirebileceğiniz yerdir.

Baykuş Plajı

Baykuş Plajı, ailenizle  gidip rahatlıkla denize girebileceğiniz İstanbul’un nezih plajları arasında yer alıyor. Burada dilerseniz şezlong kiralayıp, denize girin dilerseniz ise çadırınızı kurup kendinize küçük bir tatil hediye ederek güneşin doğuşunu ve batışını izleyin. Dışarıdan çadır getirebilirsiniz veya plajın kendi çadırlarını makul fiyatlarla kiralayabilirsiniz. Denizi, kumsalı ile kafa dinlemek için çok iyi bir tercih olacaktır.

Caddebostan Plajı

Anadolu yakasında oturanlar için bir nevi ilaç yerine geçen Caddebostan Plajları güneşlenme şezlongları ve büfesiyle, hem denize girip hem de kısa yoldan güneşlenmeniz için İstanbulda oturanlara güzel bir  günü birlik tatil seçeneği sunmaktadır. Kadıköy civarında oturanlar için en kolay ulaşılabilen plajdır.