Muhteşem Atmosferiyle İstanbul Düğün Mekanları

İstanbul düğün ve eğlenceler için akla en çok gelen  illerden birisi. Birbirinden farklı mekan ve temaları ile İstanbul düğün salonları, hem açık hem kapalı alanları ile hizmet vermekte. İsterseniz tarihi bir mekanda isterseniz de geniş bir salonda hayal ettiğiniz düğünü gerçekleştirebilirsiniz. Korular, bahçeler, boğaz manzaralı, havuzlu mekanlar da diğer alternatiflerden. Evlenecek çiftlerin bu en özel ve güzel gününü unutulmaz anlara dönüştürecek yeri seçmek de haliyle oldukça önemli. Düğününüzün konsepti ve yeri konusunda kararınızı vermek için sizler için en çok tercih edilen ve uygun fiyatlı mekanları listeledik.

Cennet Vadisi, Beykoz

İstanbul’da kır düğünü dendiğinde ilk akla gelen yer doğası itibariyle Beykoz düğün mekanları oluyor. Cennet Vadisi de Beykoz’da uygun fiyatlı düğün mekanlarından. Kır düğününe yakışır renkli aydınlatmaları, beyaz masa-sandalye süslemeleri, canlı çiçeklerle donattığı ortamı ile çok tatlı ve samimi. Anadolu Yakası’ndaki uygun fiyatlı düğün mekanları arasında yer alan Cennet Vadisi’nin düğün paketlerinde istediğiniz menüyü seçebiliyorsunuz. Ayrıca istediğiniz düğün fotoğrafçısını getirmenize izin veren nadir yerlerden birisidir. Aynı şekilde catering ve organizasyon şirketleri ile de anlaşabilecek, hayalinizdeki düğün nasılsa tam istediğinizi yapabileceksiniz. Rakamları ile İstanbul’da uygun fiyatlı ve en çok tercih edilen düğün mekanları arasında.

Florya Sosyal Tesisleri Havuzlu Bahçe, Bakırköy

Havuz başı düğün her sezon en çok tercih edilen düğün konseptlerinden birisidir.  Havuz başı düğün konseptiyle çok şık ve nezih bir alternatif. İstanbul’daki havuz başı düğün mekanları arasında uygun fiyatı ve doğal ortamı ile dikkat çeken Florya Sosyal Tesisleri Havuzlu Bahçe, açık hava restoranı konseptinde. Malum hava şartlarından dolayı mayıs sonundan eylül başına havuz başı hizmeti veren mekan, Bakırköy ve çevre semtlerden büyük ilgi görüyor. Bakırköy, Avrupa Yakası’nın ulaşımı en kolay semtlerinden olarak da misafirlere ve düğün sahiplerine kolaylık sağlıyor. Menülerin tadına önceden bakarak son kararınızı verebilirsiniz.

Saklı Deniz, Beylikdüzü

Hem doğa içinde hem de deniz manzarası eşliğinde kır düğünü yapmayı herkes ister. Saklı Deniz, muhteşem konumu ve doğası ile görür görmez çiftleri cezbedecek kır düğünü salonlarından. Dış mekan düğün fotoğrafı çekiminden, yemeklerin kalitesine Saklı Deniz’de düğün yapmayı seçenler genel itibariyle mutlu bir şekilde ayrılıyorlar.

Beylikdüzü’nde düğün salonu arayanların mutlaka değerlendirmelerini öneririz. İstanbul’da uygun fiyatlı düğün mekanları içinde doğası ve samimiyeti en bol olanlardan burası. Bu arada düğünü zamanı tercihiniz kış ve sonbahar aylarında ise kapalı salonu da gayet uygun.

O Ağacın Altı, Bambi Garden

Eski Türk filmlerinin vazgeçilmez mekanı “O Ağacın Altı”, en önemli anların tanığı olmaya devam ediyor. Efsanevi yıldızların parladığı, şarkılara esin kaynağı olan tarihi O Ağacın Altı, Küçük Çamlıca tepesinde, göz alıcı yarımada manzarasına hakim geniş bir alan üzerinde kuruludur. Açık ve kapalı alanlarıyla toplam 3000 kişi kapasiteli Bambi Garden & O Ağacın Altı, dünya mutfağı ile yerel lezzetleri harmanlayan menüsü ile özenli, deneyimli organizasyon ekibi ile eksiksiz, bütün ayrıntılarıyla muhteşem düğün davetlerine ev sahipliği yapıyor. Bambi Garden “O Ağacın Altı”, düğün hayallerinizi gerçekleştirmeniz için ilham vermeye hazır.

Moda Sports Club, Kadıköy

Anadolu Yakası’nın en güzel noktalarından Kadıköy’de yer alan Moda Spor Kulübü, tarihi yarımada manzarası ve restoranıyla nostaljiyle moderni birleştiren bir seçenek oluşturmaktadır. Hafta içi ve hafta sonu müzikli programların düzenlendiği kulüp; düğün, kına ve nişan gibi kutlamalar için kapılarını açıyor.

Yakın çevre ile yapabilecek kalabalık olmayan bir düğün için uygun bir seçenek. Antep mutfağına ait leziz yemekler, profesyonel orkestra ve harika manzara ile tercih ederseniz düğününüz gayet keyifli geçeceğine eminiz.